Skip to main content

Krepšelis

Close Cart

Džiaugiamės už visus, kurie dalyvaujate T.O.R.A. Fest 2024 – tai GRANDIOZINIS pėsčiųjų žygis, sujungiantis tūkstančius žygeivių iš Lietuvos ir Latvijos, kurį organizuoja Pėsčiųjų turas (PTuras). T.O.R.A. – Teamwork, Outdoors, Reach, Adventure – įkvepia vienybei, bendrystei ir meilei aktyviam gyvenimo būdui. Ši žygio dvasia puikiai dera su RAIDO misija – skatinti sveiką ir aktyvų gyvenimo būdą, padedant jums kasdien jaustis geriau.

Šiame renginyje, kaip dovaną, gavote mūsų produktą – gyvų bakterijų gėrimą RAIDO, kuris yra fermentuotas ir praturtintas milijardais lakto ir bifido bakterijų. Kodėl jums dovanojame šį gėrimą? Nes mes tikime, kad kiekvieno mūsų gerovė prasideda nuo vidinės pusiausvyros, o žarnyno sveikata yra svarbi dalis siekiant išlaikyti energiją, imunitetą ir gerą savijautą, ypač aktyviai gyvenantiems žmonėms.

RAIDO ir jūsų aktyvus gyvenimo būdas

Kiekvieną dieną, kai esate aktyvūs – nesvarbu, ar tai žygiai, sportas, ar tiesiog pasivaikščiojimas – jūsų kūnas nuolat dirba, kad palaikytų gerą energijos lygį. RAIDO gėrimas, turtingas milijardais lakto ir bifido bakterijų, prisideda prie jūsų žarnyno bakterijų pusiausvyros, o tai tiesiogiai veikia jūsų savijautą ir imuninę sistemą. Subalansuotas žarnynas padeda geriau pasisavinti maistines medžiagas, o tai užtikrina didesnį energijos kiekį ir stipresnę imuninę sistemą – to jums reikia ilgiems žygiams ir aktyviam gyvenimo būdui.

Gyvų bakterijų galia

RAIDO gėrime esančios gyvos lakto ir bifido bakterijos padeda palaikyti žarnyno mikrofloros pusiausvyrą. Tai svarbu ne tik jūsų virškinimui, bet ir nuotaikai, koncentracijai bei miego kokybei – viskas, ko reikia, kad jaustumėtės žvalūs ir pasiruošę naujiems nuotykiams kiekvieną dieną.

Kaip RAIDO prisideda prie jūsų kasdienybės

Mes kuriame produktus, kurie skirti padėti žmonėms išlaikyti sveiką kūną ir šviesias mintis. RAIDO yra skirtas palaikyti jūsų gerą savijautą kiekvieną dieną, nepriklausomai nuo to, kokie jūsų tikslai: ar tai būtų kasdieniai pasivaikščiojimai, žygiai, treniruotės, ar tiesiog noras jaustis lengvai ir žvaliai.

Su RAIDO gyvų bakterijų gėrimais galite stiprinti savo kūną natūraliai ir be jokių kompromisų, nes mūsų produktai yra visiškai natūralūs, be pridėtinio cukraus ir veganiški.

Gera dalintis geru

Mes tikimės, kad šis gėrimas taps jūsų kasdienės sveikatingumo rutinos dalimi ir padės išlaikyti balansą tarp aktyvaus gyvenimo būdo ir rūpinimosi savo vidumi. Nesvarbu, ar dalyvaujate T.O.R.A. Fest žygyje, ar ieškote būdų, kaip jaustis geriau kiekvieną dieną, RAIDO yra čia tam, kad palaikytų jus kiekviename žingsnyje.

Sveikatos ir energijos jums visiems! 🌿

 

Palikti komentarą