Aprašymas
KIMCHI itin gausu fermentų, kurie padeda virškinimui, taip pat – gerųjų bakterijų – probiotikų, kurie itin palankiai veikia žarnyno mikroflorą. Tinkamai fermentuotos daržovės neleidžia kauptis toksinams, juos šalina iš organizmo.
BMC Public Health leidinyje paskelbtas plataus masto mokslinis tyrimas atskleidė, kad asmenys, kurie į savo mitybą įtraukė fermentuotus produktus (rauginti kopūstai, KIMCHI kopūstai, jogurtas ar KIMCHI salotos) gerina virškinimo sistemos darbą, papildo organizmą gerosiomis bakterijomis, stiprina imuninę sistemą, pagreitina medžiagų įsisavinimo procesus.
KIMCHI gali pagerinti žarnyno veiklą, taip pat pasižymi antioksidacinėmis, senėjimą stabdančiomis, nutukimą mažinančiomis, antibakterinėmis savybėmis.
SUDEDAMOSIOS DALYS: pekino kopūstas, morkos, baltieji ridikai, česnakai,
svogūnai, imbierai, čili pipirai, ryžių miltai, sojos padažas, druska.
MAISTINGUMO DEKLARACIJA: 251 kJ/60 kcal, angliavandeniai – 7 gr, iš
kurių cukrų – 3,5 gr, baltymai – 3 gr, riebalai – 0 gr, iš kurių sočiųjų riebalų
rugščių – 0 gr, druska – 1,7 gr.
TINKA VEGANAMS.
Atsiliepimų dar nėra.