Skip to main content

Krepšelis

Close Cart

Mums rūpi mūsų produkto kokybė, todėl nuo pat pradžių bendradarbiaujame su KTU maisto institutu kur ir atliekame laboratorinius tyrimus. Dalinamės visų trijų produktų naujausių tyrimų rezultatais su Jumis! 🙂

Fermentuoti gėrimų koncentratai RAIDO yra praturtinti gerosiomis bakterijomis. Išskiriame 5 pagrindines mūsų produkte esančias gerųjų bakterijų rūšis, kurios padeda organizmui kovoje su įvairiais negalavimais bei efektyviai veikia norint palaikyti gerą savijautą.

Streptococcus thermophilus – bakterija, kurią vadina „antibiotikų priešingybe“. Ši mums draugiška bakterija padeda skaidyti maistą, pasisavinti maistines medžiagas ir kovoti su mums „nedraugiškais“ organizmais, kurie gali sukelti tokius negalavimus kaip viduriavimas, vidurių užkietėjimas, cukrinis diabetas.

Lactobacillus acidophilus – viena dažniausiai sutinkamų gerųjų bakterijų rūšių, kuri gyvena mūsų žarnose ir atlieka ypatingą rolę mūsų sveikatai: mažina cholesterolį, yra gera prevencija viduriavimui, vaginalinėms infekcijoms, mažina dirgliosios žarnos sindromo sukeliamus simptomus, ši bakterija daro įtaką mūsų svoriui, padeda sergant peršalimo ligomis, kovoja su alergijomis, ji bendrai ypatingai naudinga mūsų virškinimui.

Lactobacillus d. bulgaricus ir lactobacilus delbrueckii – tai svarbiausios bakterijos virškinimo trakte: kovoja su kepenų ligomis, antibiotikų sukeltu viduriavimu, padeda sergant žarnyno infekcijų sukeltomis ligomis, padeda gydant egzemą, alerginę slogą, padeda esant diegliams, kovoja su dantų ėduonimi ir parodontoze, veiksminga gydant depresiją ir hiperaktyvumą.

Bifidobacterium breve – tai daug žadančios gerosios bakterijos kovoje su žarnyno infekcijomis ir uždegimais, ypatingai kai šie susirgimai yra vaikams. Suaugusiems šios bakterijos efektyviai gerina odos būklę.

Mūsų natūralių fermentuotų gėrimų koncentratų RAIDO 1 ml = milijardai bakterijų! Užtenka suvartoti nedidelį kiekį, kad pajausti gerųjų bakterijų naudą mūsų savijautai.

RAIDO – MAŽAS POKYTIS DIDELIO TIKSLO LINK!

 

Šaltiniai:

Lehtoranta L, Pitkäranta A, Korpela R. Probiotics in respiratory virus infections. Eur J Clin Microbiol Infect Dis. 2014.

Cha M-K, Lee D-K, An H-M, Lee S-W, Shin S-H, Kwon J-H, Kim K-J, Ha N-J. Antiviral activity of Bifidobacterium adolescentis SPM1005-A on human papillomavirus type 16. BMC Med. 2012.

Patel AR, Shah NP, Prajapati JB. 2014. Immunomodulatory effects of probiotics in the treatment of human immunodeficiency virus (HIV) infection. Biomed Prev Nutr. 2014.

An HM, Lee DK, Kim JR, Lee SW, Cha MK, Lee KO, Ha NJ. Antiviral activity of bifidobacterium adolescentis SPM 0214 against herpes simplex virus type 1. Arch Pharm Res. 2012.

Kanmani P, Albarracin L, Kobayashi H, Hebert EM, Saavedra L, Komatsu R, Gatica B, Miyazaki A, Ikeda-Ohtsubo W, Suda Y, Aso H, Egusa S, Mishima T, Salas-Burgos A, Takahashi H, Villena J, Kitazawa H. Genomic characterization of Lactobacillus delbrueckii TUA4408L and evaluation of the antiviral activities of its extracellular polysaccharides in porcine intestinal epithelial cells. Front Immunol. 2018.

Hilton E. Ingestion of yogurt containing Lactobacillus acidophilus as prophylaxis for Candidal vaginitisAnn Intern Med. 1992.

Thomas LV, Ockhuizen T, Suzuki K. Exploring the influence of the gut microbiota and probiotics on health: a symposium report. Br J Nutr. 2014

Palikti komentarą